Tai Chi Fortsättning

Det blir två olika fortsättningsgrupper i höst samt en avancerad grupp. Det sker onsdagar i Höör med start 20 september. Även om indelningen är gjord efter min undervisning är grupperna öppna för alla som har relevant erfarenhet.

  • 17.30-18.30, Tai Chi fortsättning 1 (dvs de som går nybörjarkurs nu under våren. Vi börjar med att repetera, avslutar första delen och påbörjar sedan andra delen)
  • 18.30-19.30, Tai Chi fortsättning 2 (dvs sammanslagning av de som under våren jobbat med andra delen + de som jobbat med tredje delen. Vi repeterar och fortsätter sen med slutet av andra delen och påbörjar sedan tredje delen. )
  • 19.30-20.30, Tai Chi avancerad grupp (för alla som kan tredje delen). Vi påbörjar svärdform och fortsätter arbeta med snabbform. Vi kan även köra hela långsamma formen då och då. För inköp av svärd (Jian) så kontakta mig för info. OBS – köp träsvärd, inte metall, så att vi kan testa applikationer.

Fortsättning 2 och avancerad grupp ersätts med öppen träning av tillämpningar 4/10, 1/11, 6/12 kl 18.30-20.30

Mer info och anmälan här

Tai Chi fortsättningskurs
Tai Chi Vapen