Tai Chi Nybörjare

Välkommen till träning i Tai Chi och Qi Gong för ett hållbart fysiskt och mentalt välbefinnande. Med “hållbart” menas att du får redskap i form av övningar som ger varaktiga och djupgående effekter vid regelbunden användning. Taichi och Qi-Gong har en mycket lång historia och står för ett hållbart välbefinnande, förmedlat från generation till generation. 

Vid regelbunden träning kan du förvänta dig att känna dig mer balanserad, få större rörlighet, få bättre koordination, kunna koncentrera dig bättre, reducera stress, bli på bättre humör och andra positiva effekter – samt ha kul.
Långsiktiga effekter är en djupare förändring mot lugn, frid, energi, närvaro, acceptans, respekt, kreativitet, glädje och hälsa.

Nybörjarträning i Tai Chi i Höör kl 18.30-19.30 med start 21 september.

Mer info och anmälan här

Tai Chi för alla