Veckovis kurser Qi Gong och Tai Chi i Höör, Skåne

Veckovis kurser centralt i Höör onsdagar med start 1 september. Vi kör fram till den 15 december ev med någon veckas uppehålla pga resor etc. Ja, man kan börja när som helst under terminen, pedagogiken funkar så.


Var – Folkets Hus på Fredsgatan 2B. Alldeles centralt och nära stationen. Där finns ett stort och bra rum på bottenvåningen, toalett och till och med ett litet kök.

Jag lägger Qi Gongen i mitten så att man kan vara med på den oavsett Tai Chi nivå. Givetvis kan man delta endast i Qi Gong om man vill ha alla fördelar från det.


18.00-19.00 – Tai Chi nybörjarkurs, första delen i Yangstilen, plus basövningar. För den som är van jobbar vi med fördjupningar


 19.00-20.00 – Jag lär ut en praktisk, relativt enkel, och effektiv QiGong som passar i stort sett alla. Behållningen är avslappning, kroppsmedvetande, mindfulness och rörlighet samt i övrigt alla andra hälsoaspekter som finns med att göra QiGong.


20.00-21.00 – Tai Chi fortsättning 1, andra delen i Yangstilen, plus basövningar. Beroende på Coronaläget kan vi börja känna på övningar två och två (t.ex. Push Hands).


Pris per kväll – ett pass 100 kr, två pass 180 kr, tre pass 250 kr. Alla priser inkl moms. Betalas med swish efter träningen till 123 366 7185.

Tag med skor för inomhusbruk med platt sula. I övrigt kläder som tillåter rörelse. Det finns tillgång till toalett, men inte dusch.

SwedishEnglish