Workshop Applikationer 24 maj

Med start i första delen av formen är avsikten att känna på varje position och dess tillämpning. Vi ägnar tid åt varje rörelse och testar och lär oss. Denna gång jobbade vi med “Opening Movements” och “Embrace the Peacocks Tail”. Många insikter, också för mig, om att varje liten detalj i formen spelar roll i hur resultatet blir. Jättekul att det fungerar så bra utan att man behöver använda särskilt mycket kraft. Många skratt och aha-upplevelser!!

Givetvis är detta inte fighting utan ett sätt att komma djupare in i Tai Chi genom att utveckla Yi (avsikt).

“Så otroligt roligt detta är❣️ Att få applicera alla delar av varje rörelse i långsamform på en livs levande “skurk” ger mig ytterligare ett djup, ännu en dimension i min taichichuanutövning ❤️ En upplevelse som inga ord kan ge rättvisa, prova!”

Vi fortsätter till hösten med repetition och sen kommer vi in på “Single Whip”. Datum för hösten är 4/10, 1/11, 6/12 klockan 18.30-20.30. Mer info om höstens program finns här