Prana Dynamics Seminar 29 Feb – 3 Mars

Det var fyra fantastiska dagar i Dortmund. En stor grupp grupp erfarna Prana Dynamics utövare från hela Europa samlades för att träna under instruktioner från Howard (Huai Hsiang) Wang, Frank Markert och Drew Henry. Frank är baserad i Tyskland men Howard kom hela vägen från Taipei och Drew från New York City. Vilken fantastisk sammankomst.

Howard diskuterade den teoretiska grunden för Prana Dynamics och vi arbetar intensivt med partnerövningar för att verifiera, fördjupa och förbättra våra färdigheter i att skapa, underhålla och använda intern energi. För mig är detta mycket kopplat till Tai Chi Chuan som jag nu har studerat i 30 år och det är som att öppna en dörr till en ny energidimension som kan utforskas vidare och integreras med form-träning och inte minst push hands. Färden fortsätter!